Vi kan udføre mange opgaver for dig, både store og små, her kan du se nogle eksempler på opgaver.

Du kan være så involveret i processen som du ønsker, helt fra at du dikterer vinkler og sekvenser og er med i redigeringsprocessen, til at vi tager os af det hele.

Har du andre end de viste eksempler på opgaver du ønsker løst, så kontakt os, jeg er sikker på vi finder en løsning sammen.

Begivenheder

Ejendom

Inspektion

Kortlægning

Har du en fest eller andet som du gerne vil se lidt fra oven, så kan vi hjælpe dig med at få suppleret de almindelige video og billeder.

Det kan være konfirmationer, brylluper, fødselsdage og meget andet der lige kunne løftes med et skud eller to fra oven med alle gæsterne.

Har du specifikke ønsker til en optagelse, eller andet, finder vi en god løsning sammen.

Vil du have filmet dit slot eller hus, eller vil du have et actionshot af din bil, motorcykel eller båd?

Eller er du ejendomsmægler som vil have huset præsenteret lidt anderledes, f.eks. et område billede, eller en overflyvning til præsentation af haven eller afstand til havet, skoven eller andet?

Lad os sammen finde den rigtige optagelse, så du kan opnå den bedste repræsentation.

Skal du have inspiceret dit tag, tagrende eller anden konstruktion kan vi enten tilbyde video eller foto dokumentation til at understøtte din rapport eller en mere dybdegående undersøgelse med en fyldig rapport som du eventuelt kan arbejde videre på.

Det er oplagt at benytte en drone til at kortlægge et område.

Det er også muligt at lave en 3D kontur afbildning af et område, som det kan ses her. Du kan bevæge dig rundt i afbildningen ved at benytte musen, og zoome ind og ud.